maj 15, 2019 Julie Nebel Højberg

World Tapas Day 2019

Sangria, frisklavet paella og Ibérico Bellota – verdens bedste sortfodsskinke. Det er blot nogle af de spanske sommerfristelser og tapaslækkerier, du kan smage på, når Aarhus Central Food Market og madboden l’Cobert de CANblau inviterer til World Tapas Day 2019. Det sker lørdag d. 15. juni på Skt. Knuds Torv.

Lørdag d. 15. juni kl. 11.30-17.00 kan du svælge i spanske tapaslækkerier og nyde smagen af sol, sommer og ferie på det hyggelige Skt. Knuds Torv midt i Aarhus. De dygtige tapas-drenge fra l’Cobert de CANblau og de smilende bartendere fra Foodie-bar disker denne dejlige junidag op med:

  • Frisklavet paella fra Valencia med gris og kylling til 75 kr. pr. portion.
  • Smagfulde spanskinspirerede hotdogs – vælg mellem to forskellige slags til 40 kr. pr. stk. Du får 2 hotdogs for 69 kr.
  • Tallerken med verdens bedste sortfodsskinke, Iberico Bellota, til 100 kr.
  • Skyl ned med den spanske sommerdrink over dem alle, en lækker og læskende Sangria til 65 kr. pr. glas eller 198 kr. for en kande til hele bordet.

Smag på spansk sommerstemning lige midt i Aarhus
Tag venner og familie under armen, spis jer igennem et hav af smagfulde og sommerlige tapasspecialiteter og skyl ned med et køligt og frugtigt glas sangria, når vi omdanner Skt. Knuds Torv til en spansk oase. World Tapas Day er arrangeret af Aarhus Central Food Market og tapasboden l’Cobert de CANblau. Arrangementet er for både børn og voksne, og tilmelding er ikke nødvendigt.

Tagged: , , , , , , , , , ,