marts 13, 2019 Julie Nebel Højberg

Vi gentager succesen: Lav din egen gin

Så er det NU – vores populære gin-workshop er tilbage! Pift sommerens solrige dage og forårets fester op med din egen hjemmelavede Gin & Tonic. Køb billet til vores gin-workshop på Aarhus Central Food Market søndag d. 5. maj. Her får du masser af værktøjer og inspiration fra gin- og snapseentusiast Jan Kristiansen – og så kommer du tilmed hjem med din helt egen hjemmelavede gin!

Lav din egen gin

Er du også glad for en god Gin & Tonic? Så skulle du prøve at smage én, som du selv har lavet fra bunden. Glæd ganen og dine gæster med hjemmelavet gin og tonicsirup. Glæden ved at samle, komme på flaske, prøvesmage og ikke mindst opleve, at venner og familie nyder din hjemmelavede gin og tonic – dét er ikke til at købe for penge! Kom i gang med at brygge din egen gin og bliv oplært af Aarhus’ måske største gin- og snapseentusiast, Jan Kristiansen.

Vores Gin Workshop foregår på Aarhus Central Food Market søndag d. 5. maj kl. 10.00-12.00, og der er plads til 60 deltagere. Tøv ikke, hvis du vil sikre dig en billet – de blevet revet væk sidste gang!

  • Tidspunkt: Søndag d. 5. maj kl. 10.00-12.00

Derfor skal du deltage i workshoppen:

  • Du får nyttig viden om gin og tonic.
  • Du kommer til at smage på tre forskellige slags gin og tre forskellige slags tonic.
  • Du bliver sat grundigt ind i måden at lave gin på, og du får gode opskrifter med hjem på både gin, tonic og spændende gin-cocktails.
  • Du laver din egen gin med lækre ingredienser. Ingredienserne er en blanding af urter, bær og frugter fra Jans ture i naturen samt fra Naturdrogeriet, der gør en dyd ud af at samle naturens bedste råvarer.
  • Du får en goodie-bag med hjem, som indeholder din egen, hjemmelavede gin samt et opskriftshæfte med Jans bedste opskrifter.

Pris pr. person 225 kr. (ekskl. billetgebyr)

Køb billet her

Alle kan være med
Jans Gin Workshop er for alle – både dig, som aldrig har prøvet at lave din egen gin før og dig, der har erfaring med hjemmebrygning, men ønsker ny inspiration og uvurderlige tips. Du kan også give en plads på ginworkshoppen som en gave til én, der ville elske at kickstarte forårets fester med ginbrygning.

Om Jan Kristiansen
Jan Kristiansen har igennem årene haft rigtig mange ginentusiaster og snapseglade danskere med ude i naturen for at samle urter, frugter og bær til hjemmebrygning. På sine kurser krydrer han altid praktisk og historisk viden med smagsprøver og en god historie. Læs mere om Jan Kristiansen på www.snapsogurter.dk

Tagged: , , , , , , , , , ,