september 27, 2019 Julie Nebel Højberg

Kom i gang med at samle svampe

Er det en delikat efterårskantarel eller er det en giftig netbladhat? De danske spisesvampe kan ligne hinanden til forveksling, og som vi alle ved, er det vigtig at være 100% sikker, inden man laver mad med fundene fra sin svampejagt.

Kig forbi Aarhus Central Food Market torsdag d. 17. oktober i tidsrummet kl. 14.00-17.00 og bliv klædt ordentligt på til svampejagt af Natur Returs passionerede formidler Johan Mejniche Nielsen. Her får du:

  • Nyttig viden om, hvad en svamp er for en størrelse, hvordan du kommer i gang med at sanke svampe og sidst men ikke mindst, hvilke svampe, du skal plukke og ikke plukke.
  • Mulighed for at røre ved og lugte til et udvalg af de sæsonaktuelle svampe, du kan finde lige nu i skovene omkring Aarhus.

Arrangementet er ganske gratis, og tilmelding er ikke nødvendigt.

Om NaturRetur

Foreningen Natur Retur er et naturformidlingsinitiativ i Aarhus, der søger at gøre naturen mere tilgængelig året rundet samt inspirere til oplevelser i naturen. Natur Retur tilbyder månedligt offentlige arrangementer i naturen på www.facebook.com/naturretur/. Bliv klogere på Natur Retur ved at besøge foreningens hjemmeside www.natur-retur.dk.

Tagged: , , , , , ,