marts 11, 2020 sih

Sous vide for begyndere

Sous vide er fransk og betyder ”under vakuum.” Sous vide er en tilberedningsmetode, hvor du pakker råvarer ind i en vakuumpose og tilbereder dem (ofte over længere tid) ved den temperatur, du ønsker, at råvarerne skal have inde i kernen.

På den måde får du mad, som er 100% perfekt tilberedt. Bøfferne er for eksempel medium-rear hele vejen igennem, fisken har fået lige præcis så meget, at kødet falder fra hinanden i saftige, smagfulde bidder, og sæsonens grønt har masser af bid, saft og kraft.

Lær at bruge en sous vide
Fordelene ved at tilberede sine råvarer i et temperaturstyret vandbad er mange. På kurset bliver du undervist af en professionel kok, og du får selv hænderne godt ned i køkkenarbejdet. Du får:

  • Praktisk erfaring med at bruge en sous vide til at lave lækker mad fra bunden – du kommer til at arbejde med tre forskellige typer af råvarer.
  • Smagsprøver på lækker mad tilberedt i en sous vide – derudover snacks og lidt at drikke undervejs i kurset.
  • Alt den viden om sous vide (også udstyr), du skal bruge for at gå hjem og lave lækker mad med sous vide – både dagligdags-retter og blæret gæstemad.
  • Kokkens opskriftshæfte med lækre sous vide-rette

Kurset ”Sous vide for begyndere” finder sted torsdag d. 4. juni kl. 17.30-19.30 i Test Kitchen hos Aarhus Central Food Market.

Pris pr. person: 249 kr. ekskl. billetgebyr.

Køb billet her

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,