september 4, 2019 Julie Nebel Højberg

Workshop: Snaps, Gin n’ Cocktails

Snaps og gin er populært hos danske bartendere som en del af deres cocktails – og det er ikke uden grund! Du kan også lære at lave dine egne cocktails fra bunden med hjemmelavet snaps og gin, når Aarhus Central Food Market og snapseentusiast Jan Kristensen, inviterer dig til Aarhus’ første snapsecocktail-workshop søndag d. 6. oktober.

Lær at lave dine egne gin- og snapsecocktails 

Mange elsker en god Gin & Tonic, men har du prøvet at lave andre lækre cocktails med gin? Og har du egentlig smagt andre versioner af snaps end den, du drikker til den årlige julefrokost? Hvis ikke, har du uden tvivl snydt dig selv for nogle sublime smagsoplevelser. Det er der heldigvis råd for! Søndag d. 6. oktober kl. 10.30-12.00 kan du blive ekspert i hjemmelavede cocktails med snaps og gin, når Aarhus’ første snapsecocktail-workshop løber af stablen.

En anderledes cocktail-workshop

Det bliver ikke et helt almindeligt cocktail-kursus. Du får nemlig redskaberne til at lave dine cocktails helt fra bunden med hjemmelavet snaps og gin.

Glæd ganen og dine gæster med cocktails lavet fra bunden – Kom til vores Gin, Snaps n’ Cocktail-workshop og bliv oplært af Aarhus’ måske største snapseentusiast, Jan Kristiansen.

Workshoppen foregår på Aarhus Central Food Market søndag d. 6. oktober kl. 10.30-12.00.

Derfor skal du deltage i workshoppen:

  • Du får nyttig viden om snaps, gin og hjemmelavet spiritus i det hele taget.
  • Du kommer til at smage på hele fem (!) forskellige hjemmelavede cocktails med hjemmelavet snaps og gin.
  • Du laver din egen cocktail med lækre ingredienser.
  • Du får redskaber til at lave dine egne cocktails fra bunden med hjemmelavet snaps og gin.
  • Du får gode opskrifter med hjem på alle de cocktails, du smager på workshoppen, samt opskrifter på de forskellige slags hjemmelavet spiritus, der indgår i opskrifterne.

Pris pr. person: Kun 149 kr.
Billetsalg: Køb din billet her.

Alle kan være med
Jans ’Snaps, gin n’ cocktail-workshop’ er for alle – både dig, som aldrig har prøvet at lave din egen cocktail og dig, der har erfaring med hjemmelavede cocktails og spiritus, men ønsker ny inspiration og uvurderlige tips. Du kan også give en plads på workshoppen som en gave til én, der ville elske at kickstarte efterårets og vinterens fester med de lækreste hjemmelavede cocktails.      

Om Jan Kristiansen
Jan Kristiansen har igennem årene haft rigtig mange ginentusiaster og snapseglade danskere med ude i naturen for at samle urter, frugter og bær til cocktails og hjemmebrygning. På sine kurser krydrer han altid praktisk og historisk viden med smagsprøver og en god historie. Læs mere om Jan Kristiansen på www.snapsogurter.dk

Tagged: , , , , , , ,