Hjemmelavet Tonkotsu ramen-suppe med stegt kød, hjemmelavede nudler og friske grøntsager, hjemmelavede dumplings og andre asiatiske specialiteter såsom koreansk kimchi. Ramen Takumi byder på lidt af hvert – fællesnævneren er hjemmelavet mad fyldt med smag.

Signaturretter
Som navnet antyder, har Ramen Takumi specialiseret sig i at lave den japanske Tonkotsu ramen. I køkkenet får suppen lov til at hygge sig længe over blusset, inden den hældes over fyldet, mens suppen endnu er brandvarm. På den måde får man en varm suppe, som er fuld af smag. Suppens fyld består af ramen-nudler, stegt kød og grøntsager, og i mange tilfælde toppes retten med halve, blødkogte æg.

Prisniveau
En portion af Ramen Takumis hjemmelavede ramensuppe får du fra 120 kroner, og dertil kan du vælge at supplere din ramen med hjemmelavede dumplings fyldt med svinekød, kylling eller grøntsager. Prisen for 3 dumplings er 45 kr.

Studierabat
Studerende får 10% rabat hos Ramen Takumi.

Take-away
Du kan få Ramen Takumis lækre nuddelsupper, hjemmelavede dumplings, friske nuddelsalater og crispy snacks som praktisk take-away.

Hvad er ramen?