Hos Aarhus Central Food Market sætter vi en ære i at have de nyeste gastronomiske trends repræsenteret i vores mad- og eventudvalg. Derfor har vi etableret et pop-up-space på et centralt sted på vores marked.

Pop Up Space henvender sig til dig, der gerne vil lancere en ny produktserie for dit brand, afprøve dit gastronomiske koncept eller afholde en mad-workshop. Og vi er klar til at blive din gastronomiske legeplads. Om det er matchate, græske delikatesser eller en genial måde at lave sine egne is-pinde på – pop-up-området kan bruges til det hele.

Med et Pop Up Space hos os får du adgang til en forbrugergruppe, der er nysgerrig på dansk gastronomi – og generelt bare rigtig glade for god mad. Du kommer til at ligge side om side med nogle af Danmarks bedste inden for deres felt, og i den periode, du er en del af Aarhus Central Food Market bliver du naturligvis en del af vores markedsføring.

Er du interesseret i at afholde en workshop, lave en pop-up-shop eller noget helt tredje, så tag kontakt til Aase Veronika Skov på info@aarhuscentralfoodmarket.dk