november 9, 2018 sih

Oplev a cappella-julekor

”Concordia” er latinsk for harmoni, og det er netop følelsen af harmoni og julefred, du bliver fyldt op med, når du lytter til de 33 unge mennesker, som udgør vokalgruppen Concordia.

Kom og oplev Concordia fremføre smukke a capella-julesange hos Aarhus Central Food Market søndag d. 16. december kl. 15.00-15.30 og igen kl. 16.00-16.30.

Programmet er et rigtigt julerepertoire med alt lige fra klassiske julesalmer til spændende julejazz, folkemusik og popmusik. Inden du går hjem, vil du også have hørt musik på flere forskellige sprog.

Om Vokalgruppen Concordia
Vokalgruppen Concordia består af 33 unge mennesker med vidt forskellige musikalske baggrunde. Koret blev startet i 2013 af dirigent Matilde Mosekjær, som gerne ville oprette det første a cappella-kor i Aarhus med et repertoire af både rytmisk og klassisk musik. Concordia har siden opstarten fået slået sig fast i Aarhus som et af de kor, der er svære at komme udenom. Koret har sunget i adskillige kirker og koncertsteder og desuden optrådt live på DR med Pernille Rosendahl som solist. Læs mere om Vokalgruppen Condordia

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,