marts 11, 2020 sih

Lær at lave mad med sifon

En sifon-flaske er en must-have for dig, der elsker god mad! Du kan bruge din sifon til så meget mere end bare flødeskum. Inde i sifon-flasken bliver luft blandet sammen med den væske, du hælder i flasken, og resultatet er den mest vidunderlige, luftige konsistens til alt lige fra bearnaisesaucer, vaniljecremer og chokolademousser.

Lær at lave mad med sifon
Tilmeld dig madlavningskurset, hvor du lærer at lave mad med sifon og kommer hjem med ny inspiration til lækkerier i både det salte og det søde køkken. På kurset bliver du undervist af en professionel kok, og du får selv hænderne godt ned i køkkenarbejdet. Du får:

  • Praktisk erfaring med at bruge en sifon til at lave saucerne hollandaise, bearneaise og chiron.
  • Praktisk erfaring med at bruge en sifon til at lave dessertlækkerier såsom vanilje-skyr creme og luftig, mørk chokolademousse.
  • Smagsprøver på kød og fisk i samspil med de lækre sifon-saucer og smagsprøver på en uforglemmelig dessertmousse – derudover snacks og lidt at drikke undervejs i kurset.
  • Alt den viden om sifon, og grundprincipperne bag emulsioner, du skal bruge for at gå hjem og lave lækker mad med sifon – både dagligdags-retter og blæret gæstemad.
  • Kokkens opskriftshæfte med lækre opskrifter på sifon-saucer og -mousser.

Kurset i sifon finder sted torsdag d. 28. maj kl. 17.30-19.30 i Test Kitchen hos Aarhus Central Food Market.

Pris pr. person: 249 kr. ekskl. billetgebyr.

Køb billet her

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,