Smag på sundhed

Står den på sund kost i januar? Vi hjælper dig – så det ikke bliver hård kost – at overholde nytårsforsættet om at droppe de usunde sager i 2020. Kig forbi og sæt tænderne i et væld af saftige og sunde menuer, eksotiske vegetarretter og lækre veganske alternativer. Lørdag d. 25. januar kan du få udvidet din madhorisont, når kogebogsforfatter Mikkel Wejdemann lærer dig at lave sunde og velsmagende retter med blæksprutte. Vi ses på midtbyens hyggeligste madmarked!

Se mere

Workshop: Tag blæksprutten med i køkkenet

Kom til vores spændende blæksprutte-workshop med dygtige Mikkel Wejdemann, hvor du får nye smagsoplevelser, masser af inspiration samt viden, der gør dig i stand til at kaste dig ud i gastronomiske eventyr med den oversete danske delikatesse!

Se mere

Vidunderlige vinterferiedage

Uge 7 er vinterferie og hos Aarhus Central Food Market betyder det MAX hygge for hele familien, sjove konkurrencer og vidunderlige kvalitets-streetfood-retter for store og små. Søndag d. 9. februar kan du bænke ungerne ved langbordet, når workshoppen ”Pimp din egen fastelavnsbolle” løber af stablen – hvem er familiens mester-pynter?

Se mere

Speeddating på madmarkedet

Mangler du én at dele Valentinsdag med? Find din udkårne onsdag d. 12. februar på Aarhus Central Food Market. Glæd dig til en afslappet og uformel aften med speeddating i hyggelige omgivelser. Rammerne er sat til en romantisk aften i skæret fra glødelamperne på Aarhus Central Food Market, så grib muligheden og find din Valentine.

Se mere