Workshop: Bliv en haj til blåmuslinger!

Umm.. moules frites og moules marinières. Men der findes faktisk en hel perlerække af lækre retter med blåmuslinger, og DU kan lære at lave dem alle! Tilmeld dig madlavningsworkshoppen med kogebogsforfatter Mikkel Wejdemann og bliv en sand mester i at tilberede den noget oversete danske delikatesse, blåmuslinger. Workshoppen afholdes lørdag d. 16. maj og lørdag d. 3. oktober.

Se mere

Workshop: Bliv en haj til blåmuslinger!

Umm.. moules frites og moules marinières. Men der findes faktisk en hel perlerække af lækre retter med blåmuslinger, og DU kan lære at lave dem alle! Tilmeld dig madlavningsworkshoppen med kogebogsforfatter Mikkel Wejdemann og bliv en sand mester i at tilberede den noget oversete danske delikatesse, blåmuslinger. Workshoppen afholdes lørdag d. 16. maj og lørdag d. 3. oktober.

Se mere