november 8, 2018 sih

Foredrag med Rikke Østergaard: Lær at sige “tak” og opnå mental sundhed

  • Hvordan kan nogle mennesker føle sig rige, selvom de ikke har ret mange penge?
  • Hvorfor kan nogle være glade og have overskud, selvom de har meget at kæmpe med?
  • Hvad gør de mennesker, der tiltrækker så meget godt i deres liv?

Det ganske lille ord ”tak” er nøglen, lyder det fra sociolog Rikke Østergaard. Vi danskere har potentiale til at være verdens lykkeligste, men hverdagen er for mange en kamp for at overkomme lange to-do-lister og overleve forventninger af alle slags. Måske er du også ofte småutilfreds og drømmer om mere tid, overskud og glæde?

Foredrag søndag d. 13. januar kl. 19.30
Køb billet til Rikke Østergaards foredrag søndag d. 13. januar kl. 19.30 på det hyggelige Aarhus Central Food Market. Her lærer du at udnytte den kæmpe kraft, der ligger i taknemmelighedens tankemønster. Med taknemmelighed kan du optimere din hjerne, styrke dit immunforsvar, påvirke dit humør og blive bedre til at huske. Du kan også opnå en bedre nattesøvn, tiltrække flere penge og i det hele taget skabe det liv, du inderst inde drømmer om.

Pris pr. person 299 kr.

Køb billet her

Tilmeld dig begivenheden på Facebook

Du får rabat på bogen “Tak!”
Som deltager får du mulighed for at købe Rikke Østergaards bog “Tak!” med hjem til en eksklusiv særpris: 150 kr. (normalpris er 229 kr.)

Om Rikke Østergaard
Rikke Østergaard er sociolog, foredragsholder og forfatter. I november 2017 udkom Rikke Østergaard med den banebrydende bog ”Tak!”, der belyser det paradoks, at vi er verdens potentielt lykkeligste mennesker og alligevel har vi omkring en halv million danskere, som føler sig udbrændte, stressede og deprimerede. I sine foredrag giver Rikke Østergaard sine bud på, hvordan vi kan ændre hverdagen med simple redskaber, så vi kan leve det liv, vi ønsker os – med mental sundhed, overskud og glæde. Læs mere om Rikke Østergaard

Tagged: , , , , , , , , , , , ,