november 12, 2018 sih

Bogsignering: 100 myter om mad

I den nye bog 100 myter om mad går de to ernæringseksperter, Marianne Zangenberg Lynggard og Sara Juul Østergaard, bag om de mest udbredte myter om alt lige fra tilberedning og smag af fødevarer til hygiejne og økologi.

Du kan købe bogen ‘100 myter om mad’ til særpris fredag d. 16. november, når forfatterne gæster Aarhus Central Food Market. Kom og få signeret dit eksemplar og kom også hjem med god og nyttig viden om madmyter, der relaterer sig til den forestående juletid.

Du får f.eks. opklaret, om der er hold i disse myter eller ej:

  • Det er svært at gøre flæskesværen sprød
  • Gløgg kan sagtens produceres uden rødvin
  • Billig marcipan indeholder abrikoskerner i stedet for mandler
  • Risengrød kan laves under dynen
  • Det er ligegyldigt hvilket hævemiddel du bruger i dine småkager
  • Du må ikke spise for mange kanelsnegle

Arrangementet foregår på scenen hos Aarhus Central Food Market fredag d. 16. november i tidsrummet kl. 15.00-17.00.

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,