Bogsignering: 100 myter om mad

”Du må ikke genopvarme persille”, ”du må ikke spise rå hyldebær” og ”du skal huske at skylle din kylling inden tilberedning.” Hvilke af disse husmorråd er sande og hvilke er myter? Få svaret i den nye bog ”100 myter om mad” og mød forfatterne til bogsignering hos Aarhus Central Food Market fredag d. 16. november.

Se mere

Spar 20% på at spise ude Black Friday

Det er helt sort! Fredag d. 23. november kan du spare hele 20% på regningen hos størstedelen af madboderne på Aarhus Central Food Market! Så tag en slapper fra shoppingen og kom ind og nyd ægte kvalitets-streetfood. Til helt sorte – ja faktisk næsten lyssky – priser.

Se mere

Made by Mama pop-up-shop

Smag på nypresset, ekstra jomfruolivenolie, trøffelcreme fra San Miniato i Italien og den lækreste chokolade-hasselnødde-creme, du kan forestille dig! Kig forbi italienske Made by Mama’s pop-up-shop hos Aarhus Central Food Market. Butikken er åben fra fredag d. 23. november til søndag d. 25. november i madmarkedets åbningstider.

Se mere

Master Class i surdej

Tag dit bagværk til nye højder – lær at lave den perfekte surdej, som både er sund og levende og som giver det bedste brød, du nogensinde har smagt. Din underviser er Frisholt’s mesterkok Andreas Harrebek, som har arbejdet på Michelin-restauranter i både Danmark og udlandet og som denne dag deler ud af sine uvurderlige tips og tricks til surdejsbagning.

Se mere

Juleyoga på madmarkedet

Lørdag d. 8. december kl. 8.15-9.15 står den på ægte velvære for din krop og dit sind. Til juleyoga-timen på Aarhus Central Food Market bliver du guidet igennem en serie af klassiske yogastillinger af de dygtige instruktører fra Open Air Yoga. Timen er donationsbaseret og koster dig blot et kram, en øl eller 30 kr.

Se mere