maj 1, 2017 sih

Snapseværksted – lav din egen økologiske snaps

Kig forbi Aarhus Central Food Market søndag den 11. juni, hvor Aalborg Akvavit inviterer til spændende snapse-værksted. Som deltagerne du få en introduktion til snapsen som drink – og til tommelfingerreglerne, når det kommer til gør-det-selv-snaps. Herefter er der fri leg. Hver deltager får et glas med en halv liter 35 procents akvavit (værdi 135 kroner) – og så er det blot at vælge sin unikke kombination! Aalborg Akvavit sørger for, at der er masser af spændende råvarer.

Er et enkelt glas ikke nok, så er det muligt at tilkøbe flere basis-snaps til 79 kroner per glas. Der er 16 deltagere på hvert hold. Hver billet koster 99 kroner, og du skal være over 18 år for at deltage.

Snaps som du aldrig har smagt den før
Snaps er ikke længere kun en trofast del af enhver påske- eller julefrokost. Som en del af det nordiske køkkens renæssance har snapsen også fået ny form, smag og publikum. For eksempel indgår snaps i dag også i innovative cocktails. Den snaps, som deltagerne til snapse-værkstedet får i hænderne, er en mild kryddersnaps, der er så neutral som muligt i smagen. Dermed er den helt perfekt allierede, når der skal gøres-selv.

Køb din billet her

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,