januar 4, 2018 Andreas Bastrup Larsen

Smag på sundhed! Kickstart dit nytårsforsæt på madmarkedet

Fra lørdag d. 13. januar til søndag d. 21. januar handler det om sundhed hos Aarhus Central Food Market. Madmarkedet på Skt. Knuds Torv inviterer indenfor til morgenyoga, smagsprøver på sunde og sæsonaktuelle retter, premiere på en ny juice-pop-up-bod og inspiration fra Go’Morgen Danmarks juicemester Mads Bo.

”Vi vil gerne hjælpe aarhusianerne med at opfylde deres nytårsfortsætter om at leve sundt og godt i det nye år. Det skal være sjovt at spise sundt, og sundhed er jo ikke kun dét at fjerne smørret fra brødet, men også at spise efter årstiden og fylde maven med råvarer af god kvalitet,” fortæller Aase Veronika Skov, der er direktør for Aarhus Central Food Market.

Juice-pop-up-bod & workshop med Mads Bo

I uge 3 åbner Aarhus Central Food Market en ny juice-pop-up-bod, som skal sælge sunde og velsmagende juicer lavet af sæsonens friske frugter og grøntsager. Fokus på sunde juicer kommer der også søndag d. 21. januar, hvor juicemesteren fra Go’Morgen Danmark, Mads Bo, deler ud af sine tips og tricks til at få frugt og grøntsager ind i kosten.

”Juicer og smoothies er velsmagende vitaminbomber i flyende form. Jeg vil vise aarhusianerne, hvordan de kan styrke kroppen og få et overlegent energioverskud med flydende forfriskninger baseret på rå, saftige og økologiske frugter og grøntsager. Kig forbi søndag d. 21. januar og kom hjem med motivationen til at gå i gang derhjemme. Jeg svarer på spørgsmål og deler ud af viden, inspiration, opskrifter,” fortæller Mads Bo.

Programmet for sundhedsugen – lørdag d. 13. januar til søndag d. 21. januar. 

 • Lørdag d. 13. januar kl. 8.30-10.00: Morgenyoga med instruktører fra Open Air Yoga. Se mere om arrangementet her
 • Mandag d. 15. januar kl. 14.00-16.00: Smagsprøver på mørk chokolade hos Vanilla Chocolatier & Konditori
 • Fredag d. 19. januar kl. 11.30: Ny juice-pop-up-bod åbner med intro-tilbud og smagsprøver
 • Lørdag d. 20. januar: Inspirerende foredrag med folkene bag Ren & Stærk. Se mere om arrangementet her
 • Søndag d. 21. januar kl. 14.00-17.00: Gratis juice-workshop ca. hver 20. minut med Mads Bo. Se mere om arrangementet her
 • Lørdag d. 13. januar til søndag d. 21. januar: Smagsprøver på den anmelderoste salat “Beet the Kale” hos Green Neighbour
 • Lørdag d. 13. januar til søndag d. 21. januar: Særtilbud på sunde menuer i madboderne:
  • To stk. Kombucha-te fra Foodie-bar til 99 kr.
  • Kage fra Ren & Stærk (”I wish I was a cheesecake”) og en kaffe eller te fra Foodie-bar til 45 kr.
  • Valgfri wrap fra Ren & Stærk og en Nybro æblesaft med rødbede fra Foodie-bar til 85 kr.

 

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,