marts 18, 2017 sih

Slibeworkshop hos Foodgear

Mandag den 24. april kan du blive klogere på japanske knives unikke engskaber, vedligehold og teknik samt selv prøve kræfter med slibningens svære kunst. Din guide udi knivenes univers er Steffen Bach, der er udlært kok fra Malling & Schmidt og har arbejdet på blandt andet Geranium og MR. Som en af mændene bag Foodgear er derfor ekspert udi gode knive og behandlingen af disse.

Aftenen starter med lærerig gennemgang af de forskellige aspekter ved japanske knive, typer, anvendelse og ikke mindst deres historie. Herefter kan du prøve kræfter med slibningen på egen hånd – selvfølgelig under kyndig vejledning.

Der er ingen krav til viden på området eller niveau for at kunne deltage. Aftenen er desuden gratis. Medbring dine egne knive og slibesten hvis du lyster, du skal blot oplyse det ved tilmelding. Foodgear stiller naturligvis også knive og slibesten til rådighed. Der er plads til 25 deltagere på workshoppen.

Tid: 18.00-20.00 mandag den 24. april

Sted: Aarhus Central Food Market

Tilmelding sker via mail på aarhus@foodgear.dk