januar 3, 2018 sih

Morgenyoga på madmarkedet

Byen sover stadigvæk, imens du bevæger dig igennem gaderne. På Skt. Knuds Torv åbner du dørene ind til Aarhus Central Food Market og mærker varmen fra de mange glødepærer strømme imod dig. Scenen er sat for en god og afslappende start på din weekend. På gulvet foran scenen finder du plads til din yogamåtte, og nu begynder halvanden times skøn yoga kun for dig.

Klassiske yogastillinger
Instruktørerne fra Open Air Yoga sørger for, at du sikkert og roligt, og i takt med dit åndedræt, kommer igennem en serie af klassiske yogastillinger. Du prøver kræfter med stående, siddende og liggende sekvenser for at opnå styrke, smidighed og øget kropskontakt. Flydende overgange kæder stillingerne sammen, som perler på en snor, så du falder ind i en rytme, der bringer opmærksomheden ned i kroppen.

Alle kan deltage
Morgenyoga-timen er for alle. Selv dig, der aldrig har prøvet yoga før. Undervejs i timen vil de to yogainstruktører hjælpe dig med at udføre øvelserne korrekt, så du opnår en god selvstændighed i din yogapraksis. Medbring venligst din egen yogamåtte eller anden form for underlag og tøj efter forholdende.

Morgenyoga-timen er donationsbaseret, og instruktørerne tager gerne imod et kram, en øl eller 30 kr.

Efter yoga-timen kan du tanke op på morgenmad, kaffe og juice hos GRØD, og du kan nyde frokost i madboderne, når Aarhus Central Food Market officielt åbner dørene kl. 11.30.

Tilmeld dig morgenyoga-eventet her på Facebook

Namaste!

Tagged: , , , , , , , , , ,