januar 3, 2018 sih

Morgen-yoga på madmarkedet

Dagene er blevet længere og fuglene kvidrer så dejligt. På denne lyse lørdag morgen åbner du dørene ind til Aarhus Central Food Market og mærker varmen fra de mange glødepærer strømme imod dig. Scenen er sat for en god og afslappende start på din weekend. På gulvet foran scenen finder du plads til din yogamåtte, og nu begynder halvanden times skøn yoga kun for dig.

Klassiske yogastillinger
Instruktørerne fra Open Air Yoga sørger for, at du sikkert og roligt, og i takt med dit åndedræt, kommer igennem en serie af energigivende yogastillinger. Du prøver kræfter med stående, siddende og liggende sekvenser for at opnå styrke, smidighed og øget kropskontakt. Med Kristi Himmelfartsferien in mente, er det intentionen med timen at give dig fornemmelsen af en kropslig lethed og flyvende tankestrømme.

Alle kan deltage
Morgenyoga-timen er for alle. Selv dig, der aldrig har prøvet yoga før. Undervejs i timen vil de to yogainstruktører hjælpe dig med at udføre øvelserne korrekt, så du opnår en god selvstændighed i din yogapraksis. Medbring venligst din egen yogamåtte eller anden form for underlag og tøj efter forholdende.

Morgenyoga-timen foregår lørdag d. 12. maj kl. 8.30-10.00 hos Aarhus Central Food Market på Skt. Knuds Torv 7-9 i Aarhus C. Timen er donationsbaseret, og instruktørerne tager gerne imod et kram, en øl eller 30 kr.

Efter yoga-timen kan du tanke op på morgenmad, kaffe og juice hos GRØD, og du kan nyde frokost i madboderne, når Aarhus Central Food Market officielt åbner dørene kl. 11.30.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,