april 16, 2017 sih

Kom til sankthansaften på Skt. Knuds Torv

I år falder sankthansaften på en fredag, og det giver dig rig mulighed for at nyde aftenen til langt ud på de sene, nyse nattetimer. Aarhus Central Food Market inviterer til en hyggelig sankthansaften på Skt. Knuds Torv fredag 23. juni kl. 18.00. Kom og sæt tænderne i Guldrummets helstegte pattegris og skyl ganen i perlende bobler fra Foodie-bar. Til de mindste vil der være mulighed for at poppe popcorn over bålfadet. 

“Vi synes, at der er for få sommerfester i Danmark, og vi ønsker at starte en hyggelig sommertradition i hjertet af smilets by. Sankthansaften er en dejlig mærkedag, og vi vil gerne samle folk og skabe rammerne om en festlig aften ved langbordene”, siger Signe Trier Simonsen, leder af Marketing og Events.

Aarhusiansk ildsjæl giver båltalen
Aftenens båltale leveres af Jens Folmer Jepsen, tidligere direktør for Aarhus Festuge. Jens Folmer Jepsen vil tage temperaturen på Europas kulturelle midtpunkt – byen som alle taler om.

“Aarhus er på alles læber og emnerne står i kø. Gastronomi, kultur, kunst, oplevelser… der er en masse at tage fat på. Jeg glæder mig til at fejrer sankthansaften i centrum af smilets by”, siger Jens Folmer Jepsen, der går på scenen klokken 20.00.

Gastronomien som følgesvend
Guldrummet er Aarhus Central Food Markets enestående gourmet-slagter for dig, der elsker god mad. På sankthansaften fyrer Guldrummet op under en lækker, helstegt pattegris, som du ikke har fået den før. De øvrige markedsboder holder naturligvis også åbent, så du kan nyde dine favoritretter.

Arrangementet er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,