januar 2, 2018 sih

Gratis workshop: Smag på somalisk sambusa

Du kender sikkert den indiske samosa – en trekantet, lun dejpakke fyldt med krydret kød- eller grøntsagsfyld. Men kender du så den somaliske udgave ved navn ”sambusa”? Ligesom sin navnesøster er sambusaen fyldt med varm og krydret kød- eller vegetarfyld, men sambusaen laves på en lidt anderledes måde og serveres med en lækker, somalisk chilisauce, der får dine smagsløgene til at danse af begejstring!

Sambusa-workshop søndag d. 4. marts
Søndag d. 4. marts kl. 14.00-17.00 kan du lære at lave de somaliske sambusaer med chilisauce i showkøkkenet på Aarhus Central Food Market. Nyd lækre smagsprøver, prøv kræfter med at fremstille somalisk sambusa-chilisauce og fald i snak med de dedikerede, somaliske kvinder fra KaffeFair. I videoen her kan du se, hvad en sambusa i videoen her

Sambusa-workshoppen er arrangeret af den socialøkonomiske virksomhed KaffeFair i samarbejde med madfællesskabet Smag á la Gellerup. Workshoppen har til formål at skabe fællesskab, kulturforståelse og madglæde – så kom og sæt lidt krydderi på din søndag eftermiddag.

Arrangementet er gratis at deltage i. Du kan tilmelde dig Facebook-begivenheden her

Om KaffeFair
Hvem er KaffeFair i Aarhus? KaffeFair giver dig en tilpas forstyrrelse af smagsløg og vaner. KaffeFair serverer velsmagende mad på gode sæsonbetonede råvarer og med masser af sprød karakter. Samtidigt hjælper KaffeFair kvinder med indvandrerbaggrund ind på det danske jobmarked. Eleverne sætter kulør på frokosten og tvister de danske madvaner med nye smagsindtryk fra den store kulinariske verden.

Om Smag à la Gellerup
Smag à la Gellerup har rødder i Gellerups mangfoldige madkultur. Smag à la Gellerup er en platform, hvorfra de lokale i Gellerup kan dele deres passion for mad og give resten af Danmark mulighed for at smage på Gellerup. Det er et rum for madoplevelser, der skaber grobund for nye madfællesskaber og relationer mellem mennesker gennem en fælles kærlighed til den gode smag.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,