april 16, 2017 sih

Gourmet-grillerier hver lørdag

Intet siger dansk sommer som sydende pølser på grillen, og når pølserne har deres oprindelse hos den landskendte Slagter Munch fra Skagen, så bliver det ikke meget bedre. Grill-glade aarhusianere kan hver lørdag opleve Guldrummet grille med Johannes Fjallheim Kier-Hansen i spidse. Han fortæller:

”Guldrummet er lig med kød – både når det kommer til koteletter, gode bøffer, specialudskæringer og grillpølser. Vi har sammen med Slagter Munch udviklet nogle særligt smagfulde pølser netop til vores butik hos Aarhus Central Food Market, og det er blandt andet dem, gæster kan sætte tænderne i.”

Pølserne serveres selvfølgelig med hjemmelavede saucer som for eksempel røg-ketchup og Karl Johan-remoulade og med sommersalater af sæsonens råvarer. Alt er hjemmelavet af Johannes Fjallheim Kier-Hansen, der er tidligere souschef på Skt. Pouls Apotek.

En ny tradition
Grillen vil være tændt på Skt. Knuds Torv fra klokken 12.00 hver lørdag i juni. Første gang bliver lørdag 3. juni, hvor Aarhus også fejrer ”Verdensbilleder: Explore the World with Aarhus!”. Leder af Marketing hos Aarhus Central Food Market, Signe Trier Simonsen, siger:

”Vi vil gerne skabe rammen for en god sommeroplevelse, hvor den gode smag er i højsædet – og der er Guldrummet det perfekte match. Vi håber at kunne gøre sommergrillen til en tradition, der vender tilbage til tovet sommer efter sommer.”

Køb ind som en mesterkok
Guldrummet er præcis dét, navnet beskriver – steder hvor Danish Crown og Tulip samler det suverænt bedste kød. Tidligere kunne udskæringerne kun købes af de bedste danske spisesteder og restauranter, men med Guldrummet hos Aarhus Central Food Market ændrede det sig, og nu kan alle købe ind som en mesterkok.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,