januar 22, 2018 sih

Deltag i Asiatisk Nytår på madmarkedet

Det kinesiske nytår skydes i gang i Kina fredag d. 16. februar 2018. Men hos Aarhus’ hyggeligste madmarked favner vi både det kinesiske køkken, det japanske køkken og det thailandske køkken, og derfor fejrer vi ”Asiatisk Nytår” fra fredag d. 16. februar til søndag d. 25 februar.

Det kan du opleve:

  • Nye aromatiske serveringer fra LETZ SUSHI, Ramen Takumi og BangKoch. Prøv f.eks. Jesper Kochs lækre thairet med kylling, cashew-nødder, grønne tomater, saté og ingefær. Eller du kan sætte tænderne i en spicy ramen med kinesiske nudler, bønnespirer, forårsløg, nori tang og mørt svinekød
  • Nyhed i Foodie-bar: Prøv et glas af den meget eksotiske Yuzu Sake, der frisker op med smagsnoter af yuzu-frugt, lime, mandarin og ingefær. En rigtig god begynder-sake til dig, der gerne vil lære at drikke den lækre japanske risvin
  • Prøv lykken med de sjove lykkekager i Foodie-bar – du får lykkekagerne med, når du køber en af vores nye, asiatiske øl
  • Denne uge kan du helt eksklusivt få en japansk Asahi-øl eller en kinesisk Tsing Tao-øl til 45 kr. i Foodie-bar
  • Mærk den glade og festlige stemning af asiatisk nytår under de smukke rispapirs-dekorationer

Vi glæder os til at se dig til asiatiske nytår hos Aarhus Central Food Market!

Få Jesper Kochs opskrift på kokossuppe

Jesper Kochs kokossuppe med rød karry smager himmelsk! Og så er den superpæn at servere for sine gæster på en kold vinterdag. Du finder opskriften på Jesper Kochs kokossuppe med rød karry her

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,