Kom til langbordsmiddag i Botanisk Have

Vores egen Green Neighbour er en af de fem restauranter, der leverer maden til Aarhus Høstfest lørdag 19. august i Botanisk Have. Køb plads ved det hyggelige bord og glæd dig blandt andet til at smage Green Neighbours citrusalat med urter, bagt brød og rød krøl fra Korsmedergaard.

Se mere

Sangria-søndag i Foodie-bar

Ay caramba! Smagen af sol og sommer rammer Skt. Knuds Torv, når Foodie-bar hver søndag disker op med sød og forfriskende sangria. Prisen er ligeså lækker som smagen – om søndagen koster en hel kande nemlig kun 125 kr. (normalpris er 198 kr.), og så er der nok til både dig og alle vennerne.

Se mere

Guldrummet griller i Festugen

Fredag den 25. august går Festugen for alvor igang i Aarhus. Bliver du sulten ind imellem de mange koncerter og spændende kulturtiltag så sving ind forbi Aarhus Central Food Market på Sankt Knuds Torv. Her står Guldrummet og griller sprøde og saftige grillpølse fra Slagter Munch, og en portion med hjemmelavet kartoffelsalat koster kun 59,95 kr.

Se mere

Cille og Magnus bliver smurt ind i chokolade

Hvordan er det mon at være smurt ind i chokolade fra top til tå? Det kan modellerne Cille og Magnus svare dig på fredag 25. august, når de går en eftermiddagstur ned ad Strøget i Aarhus – kun iført undertøj og et tykt lag flydende Valrhona-chokolade! Det er dessertboden Vanilla Chocolatier & Konditori, som står for arrangementet og formålet er at skabe smil, latter og en vidunderlige chokoladeduft i bybilledet. Kom og vær med!

Se mere

Oplev installationskunst på Skt. Knuds Torv

I Festugen kan du opleve et spændende og samfundsaktuelt installationsværk med levende mennesker udfolde sig i kuberne på Skt. Knuds Torv. Kom og tag et kig ind bag de sorte forhæng og gør dig dine egne tanker om, hvad du ser i denne sceniske gadekampagne med temaet “ensomhed.” Installationsværket kan opleves fra d. 28/8-2/9 fra kl. 14.00-18.00.

Se mere

Kom til kirsebær-dessertkonkurrence!

Er du kendt blandt venner og familie for din helt vanvittigt lækre kirsebærdessert? Det kan være en kirsebær-tærte, en kirsebær-kage, en kirsebær-sirup eller noget helt fjerde, som gang på gang imponerer rundt om middagsbordet. Sæt kryds i kalenderen lørdag 16. september og kom med til den store kirsebær-dessertkonkurrence hos Aarhus Central Food Market!

Se mere